Kultakoru  
 

Kultakorut Hopeakorut Lahjatuotteet Palkinnot Muut

SH-Kulta on omavarainen ja itsenäinen ryhmän sisäinen hankintayhtiö

Sen päätehtävänä on hankkia ja valmistuttaa ajankohtaisia, muodikkaita ja hyvän hinta/laatusuhteen omaavia koruja. Koruhankintaa tehdään niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Hankinnat tapahtuvat usein kansallisten tai kansainvälisten messujen, esittelyiden tai tuote-esittelyjen pohjalta. Korujen laatu pidetään korkeana ja hinta erittäin kilpailukykyisenä. Hyvät kontaktit toimittajiin takaavat hyvän ja luotettavan jatkuvuuden. Se on sekä jälleenmyyjän, että asiakkaan etu. Useimmat tarjouslehden tuotteet ovat SH-Kullan hankkimia tai välittämiä. Yhteystiedot ovat sivuillamme.
 

 

Maahantuonti

Kultakoru-ryhmä tuo maahan erityisesti muotikoruja sekä hopeatuotteita. Tiheät hankintamatkat johtaviin korukeskuksiin ja messuille takaavat aina viimeisimmän tiedon alan muotivirtauksista.

 

 
 

Valmistuttaminen

Kultakoru-ryhmä valmistaa ja valmistuttaa suuret määrät koruja kotimaisilla, luotettavilla alihankkijoillaan. Suuret hankintamäärät ja nopea reagointi ovat suoraan hyödyksi asiakkaillemme.

   
 

Ostot kotimaasta

Kultakoruryhmä hankkii tuotteita myös luotettavilta kotimaisilta tukkuliikkeiltä. Ostojen suuret määrät ja keskittäminen mahdollistavat hyvät ostoedut, jonka puolestaan asiakkaamme saavat suoraan hyödynnettyä edullisimpina hintoina.

 
 
      Webmaster: www.compsa.fi    Alku Palaute Sivukartta Yhteystiedot Kauppiaat