z

  Kultakoru  
 

Alku Tarjouslehti SH-Kulta Palvelut Uutisia Tarjoukset

     

6.7.2017

Aika on vierähtänyt jälleen uskomattoman nopeasti. Emme julkaisseet tänä keväänä perinteistä tarjouslehteämme johtuen digitaalisen mainonnan ja printtimainonnan haasteellisesta tilanteesta. Kokemuksemme perusteella teemme syksyllä uuden tilannearvion printtimainonnan suhteen. PSa

3.12.2016

Jälleen olemme uusineet kuvastomme. Nyt on vuorossa Joulu 2016. Kuvasto koostuu nyt pienemmistä sivuista, joiden pdf-versioista saa vaikkapa julisteita tai suoria mainoksia 1/4 s. tai kokosivun koossa

6.5.2016

Olemme jälleen julkaisseet kesäkuvastomme. Kuvastotuotteita myyvät ainakin liikkeet-sivulla esitellyt kauppiaamme.

30.11.2015

Jälleen vuorossa on Joulun ja talven kuvastomme. Toivottasti löydät sieltä mielenkiintoisia uutuuksia ja hankintamahdollisuuksia niin itsellesi kuin lahjaksikin.

18.05.2015

Kevään / kesän 2015 tarjouslehtemme on ilmestynyt ja se on netissämme luettavana. Jälleen tarjolla on paljon kauniita uutuustuotteita edulliseen hintaan.

16.10.2014

Joulun kuvastomme on työn alla ja se ilmestyy nettiimme joulukuun alussa sekä jaetaan monella paikkakunnalla ympäri Suomen. Siihen asti siellä on esillä kesän lehtemme, jossa olevia tuotteita voit edelleen kysyä myyjäliikkeistämme.

20.5.2014

Kesän tarjouskuvastomme on ilmestynyt. Näet sen sivultamme tarjouslehti. Hinnat ovat voimassa 30.6. asti, mutta pidämme lehden näkyvillä vinkkimielessä seuraavan lehden ilmestymiseen asti. Voit kysyä tuotteita siis myöhemminkin. Hintoihin on saattanut tulla kuitenkin silloin jo muutoksia.

30.10.2013

Kesä on taas vierähtänyt mukavien muistojen kera. Nyt rakentelemme uusinta asiakaskuvastoa, joka ilmestyy joulukuun alkupuolella joululahjavinkeiksi. Kuvasto tulee taas myös nettisivuillemme, joten kannattaa seurata tilannetta.

8.5.2013

Kesän tarjouskuvastomme on ilmestynyt. Näet sen sivultamme tarjouslehti. Hinnat ovat voimassa 30.6. asti, mutta pidämme lehden näkyvillä vinkkimielessä seuraavan lehden ilmestymiseen asti. Voit kysyä tuotteita siis myöhemminkin. Hintoihin on saattanut tulla kuitenkin silloin jo muutoksia. Hauskaa kesää!

12.2.2013

Joulun 2012 tarjouslehtemme on yhä nähtävissä. voit vilkaista sitä edelleen vinkkimielessä vaikka osa tuotteista saattaa olla jo loppunut tai hinta muuttunut.

1.1.2013

Uusi vuosi on jälleen alkanut. Toivotamme teille iloista ja menestyksekästä vuotta 2013!

1.12.2012

Joulun 2012 tarjouslehtemme on ilmestynyt. Se sisältää hyviä lahjavinkkejä sekä edullisia ostosmahdollisuuksia.

30.8.2011

Kullan hinta on jatkanut edelleen nousuaan. Myös hopean hinta on noussut voimakkaasti. Kuvastomme hinnat on jouduttu kauppiaskohtaisesti tarkistamaan toimituspäivän hintoihin. Kuvastohintamme eivät siten ole enää ajan tasalla, mutta saat sieltä kuitenkin hyviä vinkkejä hankintoihisi.

18.5.2011

Kesän tarjouskuvastomme on ilmestynyt. Näet sen sivultamme tarjouslehti. Hinnat ovat voimassa 30.6. asti, mutta pidämme lehden näkyvillä vinkkimielessä seuraavan lehden ilmestymiseen asti. Voit kysyä tuotteita siis myöhemminkin. Hintoihin on saattanut tulla kuitenkin silloin jo muutoksia.

4.12.2010

Olemme jälleen julkaisseet joulun tarjouslehtemme. Näet sen myös täällä netissä.

24.4.2010 Unohduksia

Olemme pahoillamme unohtaessamme uutissivun kokonaan pitkäksi toviksi. Viime viikonloppuna oli GWS-messut Vantaalla. Korujen osalta huomioitavaa oli hopeakorujen suuri esilläolomäärä. Suosituimpia tällä hetkellä vaikuttaa olevan runsailla kristalleilla varustetut massakorut monine väreineen.

3.3.2008 Koruhintoihin odotettavissa rajuja korotuksia

Jalometallien hinnat ovat jatkaneet voimakasta nousuaan. Tämä aiheuttaa kevään aikana kulta- ja hopeakorujen hintoihin tarkistuksia.

 
     
     
 
      Webmaster: www.compsa.fi    Alku Palaute Sivukartta Yhteystiedot Kauppiaat